Vuoristoradan Jarrumiehet

VUORISTORADAN JARRUMIEHET ®

Yhdistys

Vuoristoradan Jarrumiehet ry on vuonna 2003 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kunnioittaa puisten vuoristoratojen ja niiden jarrumiesten perinteitä sekä edistää yhteistä kanssakäymistä ja yhteyden pitoa jäsentensä keskuudessa.

Yhdistyksen kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä entisiä jarrumiehiä sekä yksityisiä henkilöitä tai oikeuskelpoisia yhteisöjä, joilla on vahvat siteet yhdistykseen ja jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattajajäsenhakemuksen voit lähettää yhdistyksen sähköpostiin (ks. alla yhteystiedot).

Yhdistys ottaa vastaan lahjoituksia sekä yksityishenkilöiltä että yhteisöiltä ja säätiöiltä. Yhdistystoimintaa tukevat lahjoitukset pyydetään osoittamaan pankkitilille: FI96 5297 2820 0506 87, BIC: OKOYFIHH.

Hallitus 2017-2018

Matias, puheenjohtaja